La droguerie Ecologique Citruspers

 4,95

De La droguerie Ecologique Citruspers is een handige citruspers, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Maak een fris drankje met echt citroensap, of gebruik het sap in een gerecht! Met deze manuele citruspers krijg je het snel voor elkaar!

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Citruspers is een handige citruspers, gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Maak een fris drankje met echt citroensap, of gebruik het sap in een gerecht! Met deze manuele La droguerie Ecologique citruspers krijg je het snel voor elkaar!

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…