La droguerie Ecologique Flessenborstel

 1,40 1,80

De La droguerie Ecologique Flessenborstel is een duurzaam product en ideaal voor het reinigen van flessen, flacons, babyflessen en veel meer. Met het afgeronde uiteinde kan je ook goed de bodem schoonmaken. De borstels zijn verkrijgbaar in 3 maten; S (20cm), M (25 cm) of L (35 cm).

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Flessenborstel is gemaakt van kokos. Kokosborstels zijn zeer duurzaam en ideaal voor het reinigen van flessen, flacons, babyflessen en meer zonder ze te bekrassen. Met het afgeronde uiteinde kan je ook goed de bodem schoonmaken. De borstels zijn gemaakt met een ijzeren steel en biologisch afbreekbare kokosvezels.

La droguerie Ecologique Flessenborstel

  • Lengte: 20 cm
  • Veroorzaakt geen allergieën
  • Snel op te laten drogen door stalen lus aan de steel

Specificaties

De flessenborstels worden gemaakt in Sri Lanka in een SA8000 gecertificeerde maatschappelijk verantwoorde onderneming. De flessenborstels zijn verkrijgbaar in 3 maten: maat S (20 cm), maat M (25 cm) en maat L (35 cm).

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…