La droguerie Ecologique Herbruikbare Katoenen Hoezen Voor Kommen

 9,95

De La droguerie Ecologique Herbruikbare katoenen hoezen voor kommen is een duurzaam alternatief voor plastic vershoudfolie en aluminiumfolie. Een set van drie herbruikbare afdekhoezen voor voedsel.

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Herbruikbare katoenen hoezen voor kommen is een duurzaam alternatief voor plastic vershoudfolie en aluminiumfolie. Kiezen voor dit product is dus kiezen voor eco! Het is een set van drie herbruikbare afdekhoezen voor voedsel. Deze hoezen komen in drie formaten zodat je altijd wel een passende afdekhoes voor jouw kom bij de hand hebt. Het 100% biologisch katoen en heeft een neutraal design. Deze stoffen voedselafdekkingen zijn geschikt voor grotere kommen, maar ook kleine ovenschalen bijvoorbeeld.

La droguerie Ecologique herbruikbare katoenen hoezen

  • Set van drie afdekhoezen in 3 verschillende formaten. Diameters van 20, 25 en 30 cm.
  • Gots gecertificeerd
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen
  • Gemaakt in Frankrijk

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…