La droguerie Ecologique Honinglepel

 2,99

Met deze La droguerie Ecologique Honinglepel schep je de honing op zonder te kliederen. Je dipt hem eventjes in de honingpot en al draaiend beweeg je hem in de gewenste richting.

Beschrijving

Met deze La droguerie Ecologique Honinglepel schep je de honing op zonder te kliederen. Je dipt hem eventjes in de honingpot en al draaiend beweeg je hem in de gewenste richting. Zo transporteer je de honing probleemloos met de La droguerie Ecologique honinglepel zonder knoeien. Honing is een heerlijk ingrediënt voor vele gerechten, maar is ook heel heerlijk in de thee.

De honinglepel

  • De honinglepel is 18 cm
  • Met ronde steel zodat je de lepel makkelijk kan draaien
  • Gemaakt van buxushout
  • Gemaakt in Frankrijk

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…