La droguerie Ecologique Koffiefilter

 11,20

De La droguerie Ecologique Koffiefilter is een herbruikbaar koffiefilter ter vervanging van de papieren wegwerpkoffiefilters nr. 4. Het filter past perfect in de meeste koffiezetapparaten en past ook in een koffiefilterhouder van een koffiekan.

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Koffiefilter is een herbruikbaar koffiefilter ter vervanging van de papieren wegwerpkoffiefilters nr. 4. Het filter past perfect in de meeste koffiezetapparaten en past ook in een koffiefilterhouder van een koffiekan. Met de hand opschenken kan natuurlijk ook.

La droguerie Ecologique Koffiefilter

De binnenkant (gaas) is roestvrij staal, het omhulsel is bpa-vrij plastic. Aan het filter zit een hengsel zodat deze gemakkelijk ergens uit genomen kan worden. Het koffiefilter is eenvoudig te reinigen en ook geschikt voor de vaatwasser, maar kan ook schoongemaakt worden onder stromend water. Dankzij het robuuste materiaal is het filter extreem duurzaam. Het perfecte alternatief voor papieren koffiefilters!

Afmetingen:
Hoogte: 11 cm (zonder hengsel)
Diameter: 11,5 cm
Hendel steekt 5 cm uit

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…