La droguerie Ecologique Kokosborstel

 4,95

Deze La droguerie Ecologique Kokosborstel is handig in de keuken. Met de keukenborstel kun je de groenten en fruit schoonmaken. Vooral handig bij aardappelen en wortels. Door de groenten goed af te borstelen met deze borstel hoef je ze niet meer te schillen. Hierdoor blijven vitamines in de schil behouden en heb je minder gft-afval.

Beschrijving

Deze La droguerie Ecologique Kokosborstel is handig in de keuken, want hiermee kun je je groenten en fruit mee schoonmaken. Vooral handig bij aardappelen en wortels. Door de groenten goed af te borstelen met deze borstel hoef je ze niet meer te schillen. Hierdoor blijven vitamines in de schil behouden en heb je minder gft-afval.

La droguerie Ecologique Kokosborstel

Deze borstel van kokos is een zeer duurzaam en efficiënt product, met eenvoud in het ontwerp. De groentenborstel is perfect werkzaam als universele keukenhulp voor zowel het reinigen van uw groenten en fruit, alsook voor uw keukengerei. Zo is deze borstel bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor het reinigen van de schermen van verschillende soorten slow juicers en ovens.

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…