La droguerie Ecologique RVS Rietjes

 8,55 8,99

Ga het gebruik van onnodige wegwerp plastic verpakkingen tegen en kies voor duurzaam met de La droguerie Ecologique RVS Rietjes. Het milieuvriendelijke alternatief voor plastic rietjes. De rietjes zijn verkrijgbaar in twee soorten. 4 stuks.

Beschrijving

Ga het gebruik van onnodige wegwerp plastic verpakkingen tegen en kies voor duurzaam met de La droguerie Ecologique RVS Rietjes. Het milieuvriendelijke alternatief voor plastic rietjes. Alleen al in Duitsland worden er jaarlijks 40 biljoen rietjes weggegooid. Zeg nee tegen wegwerprietjes, vermijd afval en doe het milieu een plezier!

La droguerie Ecologique RVS Rietjes

Met de RVS rietjes drink je je favoriete drankjes nochalant en comfortable. Ze zijn keer op keer te gebruiken, want het hoogwaardige voedselveilige RVS is niet alleen vrij van vervuilende stoffen, maar ook nog eens niet kapot te krijgen. De afgronde randen zorgen ervoor dat het rietje prettig aanvoelt in de mond. Na gebruik kunnen de rietjes gewoon in de vaatwasser, of schoon gemaakt worden met het meegeleverde borsteltje.
  • Vier rietjes met een synthetische reinigingsborstel
  • 100% RVS
  • Getest voedselveilig – geen geur- of smaakafwijkingen
  • Vaatwasserbestending

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…