La droguerie Ecologique Schoonmaakborstel

 6,70

De La droguerie Ecologique houten harde schrobborstel is te gebruiken om tuinmeubilair een opfrisbeurt te geven, tegels en vloerkleden een schrobbeurt te geven en nog vele andere klusjes.

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Schoonmaakborstel is te gebruiken om tuinmeubilair een opfrisbeurt te geven, tegels en vloerkleden een schrobbeurt te geven en nog vele andere klusjes. De robuste houten huishoudborstel met harde haren is gemaakt van plantaardige vezels en FSC beukenhout. De ergonomische S-vorm zorgt voor een goede grip. De La droguerie Ecologique Schoonmaakborstel is zeer solide en heeft een lange levensduur.

Lengte: 20 cm

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…