La droguerie Ecologique Theefilter

 8,45

De La droguerie Ecologique Theefilter kunt je gemakkelijk over je kopje of glas heen hangen door de haakjes aan de zijkant en de thee zo rustig laten trekken. De mazen zijn fijn, waardoor de losse deeltjes niet zomaar in je water belanden!

Beschrijving

Geniet keer op keer van je losse thee met de herbruikbare theefilter van La droguerie Ecologique. Je kunt hem gemakkelijk over je kopje of glas heen hangen door de haakjes aan de zijkant en de thee zo rustig laten trekken. De mazen zijn fijn, waardoor de losse deeltjes niet zomaar in je water belanden!

La droguerie Ecologique Theefilter

  • Past op kopjes en theepotten met een diameter tussen de 65 en 95 mm
  • Te gebruiken tot 1,4 liter aan water
  • Roestvrijstalen gaasfilter
  • Vaatwasmachinebestendig

Zero waste

Op weg naar een Zero Waste-leefstijl? Met herbruikbare theefilters ga je plastic theezakjes uit de weg! Onnodige extra verpakkingen komen veel voor, vooral bij iets als thee. Koop dus losse thee en gebruik een filter als deze om te genieten van je warme kop thee, guilt-free!

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…