La droguerie Ecologique Theezakjes

 2,49

De La droguerie Ecologique Theezakjes zijn ideaal voor verse thee. Na veelvuldig gebruik gooi je de zakjes zo in de wasmachine en zijn ze weer schoon.

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Theezakjes zijn ideaal voor verse thee. Na veelvuldig gebruik gooi je de zakjes zo in de wasmachine en zijn ze weer schoon. De 100% duurzame zakjes zijn van gecertificeerd biologisch katoen, beter bekend als het GOTS-keurmerk. De theezakjes zijn herbruikbare zakjes gemaakt van biologisch katoen.

De Theezakjes

Vermijd verpakkingsafval met de La droguerie Ecologique Theezakjes. Gemakkelijk te gebruiken iedere keer dat je thee gaat zetten.
  • De ademende stof is ook geschikt voor opslag in de koelkast
  • Makkelijk te openen en te sluiten door het koordje.
  • Afmetingen: 9 cm x 9 cm
  • De zakjes zijn gemaakt van biologisch katoen en wasbaar bop 30 ° C  in de machine, nat ophangen en laten drogen.
  • Biologisch katoen (GOTS gecertificeerd)
  • Recyclebaar
  • 100% biologisch afbreekbaar

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…