La droguerie Ecologique Wasknijpers – Houten Pins

 4,99

De La droguerie Ecologique Wasknijpers Houten Pins –  zijn traditionele Engelse, ronde wasknijper. Eigenlijk geen echte knijper maar een ‘pin’. Omdat je dit om de was schuift en niet klemt krijg je geen afdrukken op de kleding. 25 stuks. 

Beschrijving

De La droguerie Ecologique WasknijpersHouten Pins zijn traditionele Engelse, ronde wasknijper. Eigenlijk geen echte knijper maar een ‘pin’. Het wasgoed wordt over de lijn gehangen en aan weerszijden onder de lijn vastgestoken. Deze waspin is gemaakt uit 1 stuk hout. Omdat je dit om de was schuift en niet klemt krijg je geen afdrukken op de kleding. De wasspeld is ook ideaal om een aangebroken broodverpakking mee te sluiten.

La droguerie Ecologique Wasknijpers – Houten Pins

  • Lengte: 11 cm
  • Aantal: 25 stuks

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…