La droguerie Ecologique Wasknijpers

 5,25

De La droguerie Ecologique Wasknijpers zijn gemaakt van beuken hout. De wasknijpers zijn super sterk en bijna onmogelijk om te breken. Een uitstekende knijpkracht, bijna geen wind die daar tegen op kan. 50 stuks. 

Beschrijving

De La droguerie Ecologique Wasknijpers zijn gemaakt van beuken hout. De wasknijpers zijn super sterk en bijna onmogelijk om te breken. Een uitstekende knijpkracht, bijna geen wind die daar tegen op kan.

La droguerie Ecologique Wasknijpers

  • Lengte: 7,2 cm
  • Aantal: 50 stuks

La droguerie Ecologique

La droguerie Ecologique levert kwaliteitsproducten, met een lage impact op het milieu en bewaarde de locale deskundigheid. De producten zijn gemaakt van minerale en niet-giftige grondstoffen of van planten die afkomstig zijn uit de biologische landbouw. Daarnaast wordt tijdens de productie een minimum aan energie en grondstoffen gebruikt om het milieu te sparen. De producten worden geproduceerd in Frankrijk en West-Europa om werkgelegenheid en de deskundigheid te behouden.
Bovendien staat er op de producten het pictogram “Soft impact”, dit geeft aan dat alle producten ontworpen zijn om zo min mogelijk impact op het milieu te hebben. Dit betekend gebruik van overvloedige natuurlijke hulpbronnen, gemaakt in Frankrijk of Europa, geen/weinig verwerking, eco-ontworpen verpakking en ecologische labels.

Andere suggesties…