Lamazuna Deodorant Palmarosaolie

 9,95

De Lamazuna Deodorant Palmarosaolie is handgemaakt en natuurlijk biologisch, zonder alcohol of aluminium. Palmarosa olie is antibacterieel en heeft een aangename, unieke geur. De fijne ingrediënten werken over heel het lichaam, door niet het zweten te onderdrukken, maar onmiddellijk de onaangename geurtjes aan te pakken. De vaste deodorant is zeer makkelijk te gebruiken. Het wordt na een beetje bevochtigen direct als laagje aangebracht

Hoewel het een klein blokje is (30g) gaat het ook tweemaal zo lang mee als een normale deodorant. De deodorant is niet alleen bijzonder milieuvriendelijk en huidvriendelijk; het heeft ook geen plastic verpakking.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Met de Lamazuna Deodorant Palmarosaolie ga je heerlijk ruiken. Het is een solid deodorant, 0% aluminium, 0% alcohol – de Lamazuna deodorant alternatief is effectiever dan producten met aluin of kristalcomponenten.

De etherische olie is antibacterieel en heeft een aangename, unieke geur. De fijne ingrediënten werken over heel het lichaam, door niet het zweten te onderdrukken, maar onmiddellijk de onaangename geurtjes aan te pakken. De vaste deodorant is zeer makkelijk te gebruiken. Het wordt na een beetje bevochtigen direct als laagje aangebracht

Inhoud: 30 gram

Lamazuna Deodorant Palmarosaolie

  • 0% aluminium, 0% alcohol
  • Palmarosa olie is antibacterieel en heeft een aangename, unieke geur. De fijne ingrediënten werken over heel het lichaam, door niet het zweten te onderdrukken, maar onmiddellijk de onaangename geurtjes aan te pakken. De vaste deodorant is zeer makkelijk te gebruiken. Het wordt na een beetje bevochtigen direct als laagje aangebracht.
  • De deodorant is bijzonder milieuvriendelijk en huidvriendelijk.
  • Vegan en verpakt in een kartonnen doosje.
  • De productie gebeurt met de hand in de Franse Chevreuse-vallei.

Ingrediënten

Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera Oil*, Kaolinite, Helianthus Annuus Seed Cera/ Helianthus Annuuus (Sunflower) Seed Wax*, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Cetearyl Alcohol, Acetic Acid, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil*, Geraniol**, Linalool**, Citral**, Farnesol**, Limonene**

Lamazuna

Lamazuna is een merk dat al sinds 2010 afval in huis vermindert! Van solide cosmetica waarmee je plastic flessen kunt vermijden, tot duurzame accessoires – ze hebben een hele reeks oplossingen om je te helpen een milieuvriendelijker leven te leiden!
Lamazuna heeft het erover dat de producten “eco-betaalbaar” zijn. Zoals Laëtitia (de oprichtster) zegt: “Ik wilde dat dit een van onze sleutelwoorden was bij Lamazuna. We willen innovatieve producten aanbieden die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid of het milieu, en waarmee u ook geld kunt besparen!”Om ervoor te zorgen dat we altijd trouw blijven aan onze waarden, zijn er bepaalde criteria waaraan onze producten moeten voldoen. Zo moeten ze allemaal: Zero waste, veganistisch en zo lokaal mogelijk gemaakt zijn (we gaan stilaan richting 100% made in France, maar dit is helaas niet altijd mogelijk).

Andere suggesties…