LoofCo Afwasbar Parfumvrij

 3,90

De LoofCo Afwasbar parfumvrij is een afwasbar om jouw vaat schoon te krijgen. Deze afwasbar bevat geen parfum. Het is een goed alternatief voor de plastic afwaszeep flessen én de zeep is palmolievrij!

 

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo afwasbar parfumvrij is een vervanger voor het vloeibare afwasmiddel in de plastic verpakkingen. Gebruik de zeep om jouw vaat zoals pannen, bestek, bekers, wijnglazen etc. gemakkelijk schoon te maken. Ook handig om mee te nemen op de vakantie naar bijvoorbeeld de camping.

Wist je dat de afwasbar ook te gebruiken is voor het wassen van je kleding?

De afwasbar is gemaakt op basis van olijfolie. Olijfolie werkt goed tegen vette en vuile vaat. Daarnaast is de zeep ook nog eens heerlijk zacht voor je handen.

De LoofCo afwasbar parfumvrij

Inhoud: 100 gram
De LoofCo afwasbar zonder parfum is 100% natuurlijk, veganistisch, biologisch afbreekbaar en vrij van SLS & parabenen. De zeep is nu ook palmolievrij!

Gebruiksaanwijzing

Wrijf je natte afwasborstel of spons over het stukje zeep en zorg ervoor dat je schuim creëert. Was het voorwerp en spoel het af. Tip: laat de zeep goed drogen na gebruik.

Ingrediënten

Natriumolivaat, Natriumcocoaat, Natriumstearaat, Aqua, Glycerine, Limoneen, Citrus Aurantifolia-olie, Natriumchloride, Cocos Nucifera-olie, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Citral. Labellijst volgens EU-detergentenverordeningen: >30% zeep,Icoon voor Geverifieerd door de community

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…