LoofCo Afwasborstel met handvat

 2,75

De LoofCo Afwasborstel is een afwasborstel gemaakt van kokos, met een handvat. De afwasborstel is robuust en duurzaam. Het is een duurzaam alternatief voor de traditionele afwasborstel omdat hij 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar is!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De loofCo afwasborstel is een afwasborstel met een handvat van rubberhout. De borstel is gemaakt van coir kokosvezel. De afwasborstel is sterk genoeg om vastzittend vuil uit pannen te verwijderen maar ook fijn genoeg om kleine kopjes mee af te wassen Het is dus een all-round oplossing voor jouw vaat. De afwasborstel is biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar!

De LoofCo Afwasborstel met handvat

De LoofCo afwasborstel is gemaakt van gegalvaniseerd (roestvrij) metaal, coir kokosvezel en rubberhout.
Afmeting borstel: 9 cm x 6 cm
Afmeting handvat: 11 cm

Gebruiksaanwijzing

Spoel de afwasborstel grondig af voor het eerste gebruik. Domel hem daarna onder in warm water, gebruik afwasmiddel, een afwasbar of alleen water en maak je vaat schoon. Klaar? Spoel de afwasborstel goed af, schud het water eruit en laat hem aan de metalen lus drogen. Het metaal zal niet roesten. De LoofCo afwasborstel met handvat gaat maanden mee bij normaal gebruik en als hij versleten is kan hij gerecycled worden!

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…