LoofCo Afwasborstel

 2,75

De LoofCo Afwasborstel is een biologisch afbreekbare afwasborstel. De afwasborstel is sterk genoeg om vastzittend vuil uit pannen te verwijderen en handzaam genoeg om klein kopjes mee te wassen. Kortom; een afwasborstel voor alles. Dit is een duurzaam alternatief voor traditionele, plastieken afwasborstels.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo afwasborstel is gemaakt van gegalvaniseerd (roestvrij) metaal en coir kokosvezel. De starre richtingsvezels zorgen voor extra schrobkracht. De borstel heeft een duurzaam productieproces en is maatschappelijk verantwoord. De LoofCo afwasborstel gaat maanden mee en kan daarna gecomposteerd worden.

Wist je dat de borstel maanden mee gaat bij normaal gebruik en als hij versleten is, gerecycled kan worden?

De LoofCo Afwasborstel

De afmeting van de afwasborstel is 10 cm x 7 cm.
De LoofCo afwasborstel is gemaakt van gegalvaniseerd metaal (roestvrij) en coir kokosvezel.
De productie vindt plaats in Sri Lanka, tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden.

Gebruiksaanwijzing

Spoel eerst de afwasborstel grondig af. Dompel hem onder in warm water en gebruik afwasmiddel, een afwasbar of alleen water. Doe de vaat. Klaar? Spoel de afwasborstel af, schud het water er uit en laat hem drogen aan de lus.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…