LoofCo Bad- en Douchespons Hartvormig

 4,25

De LoofCo bad- en douchespons hartvormig is een spons gemaakt van de Loofah plant in de vorm van een hart. De body spons zorgt voor een heerlijke zachte én schone huid. De spons is maanden lang te gebruiken en als hij versleten is, kan hij gecomposteerd worden.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo Bad- en Douchespons hartvormig is een 100% biologisch afbreekbaar alternatief voor washandjes. Wanneer je de spons nat maakt met water, zwelt de spons op tot een zachte, flexibele spons. Maar de spons scrubt/schuurt ook als de spons droog is.

Wist je dat de spons vlak is als deze droog is en dus handig is om mee te nemen voor onderweg door zo ruimte te besparen? 

De body spons gaat maanden mee en kan als deze versleten is, worden gecomposteerd. Ook heeft hij een handige katoenen ophang lus om hem in de douche of badkamer op te hangen.

De LoofCo bad- en douchespons hartvormig

De LoofCo afwasspons is biologisch afbreekbaar, veganistisch, milieuvriendelijk en recyclebaar. De spons is handgemaakt in Egypte.

Gebruiksaanwijzing

Spoel de afwasspons goed af met water voor dat je hem gebruikt. Gebruik de spons op een vochtige huid met zeep en schrob rustig de huid. Knijp de spons goed uit na gebruik om de Loofah vers te houden. Hang hem daarna op de katoenen lus. Je kunt de spons ook eventueel wassen in de wasmachine of met de hand om hem vaker te gebruiken.

Loofah

De Loofah plant is een krachtige plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels. De plant is zacht en flexibel. Zodra de vrucht rijp is, ontwikkeld de binnenkant van het Loofah fruit zich als een netwerk van vezels. Deze vezels zijn perfect voor het reinigen en scrubben. De plant wordt geoogst, geschild, verwerkt en gedroogd in Egypte. Het is een natuurlijke traditie die door generaties wordt doorgegeven.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…