LoofCo Flessenborstel

 3,75

De LoofCo flessenborstel is een biologisch afbreekbare flessenborstel. Deze borstel is geschikt om waterflessen, champagneglazen, theepotten of andere flessen perfect schoon te maken. De flessenborstel is een alternatief voor plastic afwasborstel en gemaakt van duurzame grondstoffen.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo flessenborstel is gemaakt van kokosvezel van coir. De borstel is sterk genoeg om flessen te schrobben en klein genoeg om kopjes/glazen van binnen te reinigen.

Wist je dat de flessenborstel geheel biologisch afbreekbaar is? 
De flessenborstel gaat maanden mee en als hij versleten is, kan hij gerecycled worden. Hij is perfect om alledaagse voorwerpen te reinigen.

De LoofCo Flessenborstel

Afmeting: 5 cm x 3 cm  x 29 cm
De borstel is handgemaakt in Sri Lanka, biologisch afbreekbaar, veganistisch, milieuvriendelijk en recyclebaar.

Gebruiksaanwijzing

Spoel de flessenborstel goed voor het eerste gebruik. Maak de borstel nat met warm water en gebruik afwasmiddel, afwasbar of alleen water om het voorwerp schoon te maken. Klaar met schoonmaken? Spoel de borstel af, schud het water eruit en laat hem aan de metalen lus drogen. De gegalvaniseerde metalen kern zal niet roesten. Versleten? Recycle de flessenborstel dan!

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…