LoofCo Mini Afwasborstel

 2,50

Deze LoofCo mini afwasborstel is een kleine afwasborstel die je overal voor kunt gebruiken! De mini borstel is geschikt voor het reinigen van pannen, bestek, kopjes en meer. Is de borstel versleten? Dan kan hij gecomposteerd worden!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo mini afwasborstel is sterk genoeg voor het scrubben van (wok)pannen, servies en bestek en klein genoeg voor het reinigen van kopjes en glazen. De afwasborstel is gemaakt van kokosvezel van coir.

Wist je dat deze mini afwasborstel super handig is om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping? 

De borstel gaat maandenlang mee en als hij versleten is, kan hij gecomposteerd of gerecycled worden!

De LoofCo mini afwasborstel

Afmetingen: 6 cm x 8 cm
De mini afwasborstel is biologisch afbreekbaar, veganistisch, milieuvriendelijk en recyclebaar. De afwasborstel is handgemaakt in Sri Lanka.

Gebruiksaanwijzing

Spoel de mini afwasborstel goed voor het eerste gebruik. Maak de borstel nat met warm water en gebruik afwasmiddel, afwasbar of alleen water om het voorwerp schoon te maken. Klaar met schoonmaken? Spoel de borstel af, schud het water eruit en laat hem aan de metalen lus drogen. De gegalvaniseerde metalen kern zal niet roesten. Versleten? Recycle de afwasborstel dan!

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…