LoofCo Rug Scrubber

 5,90

De LoofCo Rug Scrubber is een scrubber voor je rug gemaakt van de Loofah plant. Scrub de dode huidcellen van je huid en reinig je huid. De rugscrubber is maandenlang te gebruiken. Is hij daarna versleten? Composteer hem dan!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo rug scrubber is heeft een extra brede en comfortabele kartonnen handgreep. Hierdoor kun jij gemakkelijk je rug scrubben. Wanneer je de scrubber nat maakt met water, zwelt de spons op tot een zachte, flexibele spons. Maar de spons scrubt/schuurt ook als de spons droog is

Wist je dat je door het scrubben van je rug de dode huidcellen verwijderd? 

De rug scrubber gaat maanden mee en kan wanneer hij versleten is, worden gecomposteerd. Elke scrubber heeft een handige katoenen ophanglus, om hem te laten drogen.

De LoofCo Rug Scrubber

Afmeting: 30 cm x 10 cm
De LoofCo afwasspons is biologisch afbreekbaar, veganistisch, milieuvriendelijk en recyclebaar. De spons is handgemaakt in Egypte.

Gebruiksaanwijzing

Spoel de rug scrubber goed af met water voor dat je hem gebruikt. Gebruik de scrubber op een vochtige huid met zeep en schrob rustig de huid. Knijp de spons goed uit na gebruik om de Loofah vers te houden. Hang hem daarna op de katoenen lus. Je kunt de rug scrubber ook eventueel wassen in de wasmachine of met de hand om hem vaker te gebruiken.

Loofah

De Loofah plant is een krachtige plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels. De plant is zacht en flexibel. Zodra de vrucht rijp is, ontwikkeld de binnenkant van het Loofah fruit zich als een netwerk van vezels. Deze vezels zijn perfect voor het reinigen en scrubben. De plant wordt geoogst, geschild, verwerkt en gedroogd in Egypte. Het is een natuurlijke traditie die door generaties wordt doorgegeven.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…