LoofCo Schoonmaakspons

 3,95

De LoofCo schoonmaakspons is een spons gemaakt van de Loofah plant. De schoonmaak spons is ideaal voor het reinigen van jouw bad, wastafel, tegels, kranen en meer. De spons is maanden lang te gebruiken en kan daarna gecomposteerd worden.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De LoofCo schoonmaakspons is een alternatief voor plastic sponsjes. Deze schoonmaakspons is namelijk 100% biologisch afbreekbaar en bevat geen plastic. De spons is ideaal om jouw badkamer schoon te houden. Zodra de spons met water in aanraking komt, zwelt deze op tot een zachte, flexibele spons.

Wist je dat de spons schuurt als deze droog is? 

De spons gaat maanden mee. Is hij dan versleten? Kan hij gecomposteerd worden. Als de spons droog is, is hij klein en handig om mee te nemen, bijvoorbeeld op vakantie.

De LoofCo Schoonmaakspons

Afmetingen: 10 cm x 10 cm
De schoonmaakpons is biologisch afbreekbaar, veganistisch, milieuvriendelijk en recyclebaar. De spons is handgemaakt in Egypte.

Gebruiksaanwijzing

Spoel de afwasspons goed af met water voor dat je hem gebruikt. Gebruik de spons op een vochtige huid met zeep en schrob rustig de huid. Knijp de spons goed uit na gebruik om de Loofah vers te houden. Hang hem daarna op de katoenen lus. Je kunt de spons ook eventueel wassen in de wasmachine of met de hand om hem vaker te gebruiken.

Loofah

De Loofah plant is een krachtige plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels. De plant is zacht en flexibel. Zodra de vrucht rijp is, ontwikkeld de binnenkant van het Loofah fruit zich als een netwerk van vezels. Deze vezels zijn perfect voor het reinigen en scrubben. De plant wordt geoogst, geschild, verwerkt en gedroogd in Egypte. Het is een natuurlijke traditie die door generaties wordt doorgegeven.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…