LoofCo Schraper

 2,95

De LoofCo schraper is een goed, duurzaam alternatief voor schuursponsjes. De schraper is super stevig en gaat dus lang mee, maar is hij dan toch aan het eind van zijn levensduur, dan kan je hem gewoon bij het compost doen. Super duurzaam dus.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo Schraper is een goed, duurzaam alternatief voor schuursponsjes. De schraper is gemaakt van kokosnoot. Nee tegen microplastics, ja tegen de kokosnoot! De van nature harde kokosschil, met een enigszins ruwe structuur helpt bij het verwijderen van hardnekkig vuil. Gaat maandenlang mee met normaal gebruik. De LoofCo schraper wordt vervolgens gecomposteerd.

De afmetingen van de scraper:  11 cm hoog en 7,5 cm breed

De LoofCo Schraper

  • Biologisch afbreekbaar en een recyclebaar alternatief voor plastic schuursponsjes, borstels, exfoliators en sponzen
  • Gemaakt van duurzame grondstoffen
  • LoofCo ondersteunt traditionele vaardigheden, mensen worden eerlijk beloond
  • Geschikt voor vegan
  • Handgemaakt Sri Lanka
  • Past netjes in de hand en is ideaal voor het verwijderen van aangebakken voedsel uit pannen en bakplaten zonder te krabben

Gebruik

Week hardnekkig vuil eerst in water, gebruik dan de LoofCo schraper kokos. De schraper heeft een mes-achtig uiteinde met een ruw oppervlak voor het effectief verwijderen van vuil. Knip het uiteinde van de schraper als deze gaat rafelen, zo gaat hij maanden langer mee. Gebruik het koordje om de schraper hangend te laten drogen

LoofCo

LoofCo-producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. We zorgen ervoor dat lokale boeren en productiemedewerkers een fijne werkplek hebben en eerlijk worden behandeld met lonen en uitkeringen, zoals een medische verzekering, hoger uurloon dan de normale tarieven. Er zijn geen kinderen in dienst. LoofCo-producten zijn veganistisch.

Onze missie is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.
Alle elementen van LoofCo-producten zijn
  • 100% composteer baar en biologisch afbreekbaar, behalve de metalen kern van de borstels die kan worden gerecycled.
  • Ook onze kartonnen verpakkingen zijn recyclebaar.
  • 100% plastic vrij. Laat geen kleine plasticdeeltjes achter in het water.

Andere suggesties…