LoofCo Schuurborstel

 4,50

De LoofCo schuurborstel is gemakkelijk vast te houden en perfect voor tuinwerkzaamheden zoals het schoonmaken van potten, schrobben van houten tuinmeubilair, terras- en buitentegels. De schuurborstel is biologisch afbreekbaar en een recyclebaar alternatief voor plastic schuursponsjes, borstels, en sponzen.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De LoofCo schuurborstel is gemaakt van duurzame grondstoffen en ondersteunt traditionele vaardigheden in het land van herkomst en zorgt tegelijkertijd voor eerlijke lonen. De schuurborstel is perfect om mee te scrobben.

De LoofCo schuurborstel

De afmeting is 15,5 cm x 10 cm
De borstel is gemaakt van gegalvaniseerd metaal en coir kokosvezel.

Gebruiksaanwijzing

Spoel eerst de schuurborstel grondig af. Dompel hem onder in warm water en gebruik afwasmiddel, een afwasbar of alleen water. Doe de schoonmaak. Klaar? Spoel de schuurborstel af, schud het water er uit en laat hem drogen aan de lus. De gegalvaniseerde metalen kern zal niet roesten. Is de borstel versleten? Dan kan hij gecomposteerd of gerecycled worden!

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…