LoofCo Vaatdoekjes

 4,49

De LoofCo Vaatdoekjes vervangen je synthetische microvezeldoeken en keukenpapier. Deze duurzame vaatdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Ze zijn ook nog eens eco-vriendelijk en ongebleekt. Keuze uit één losse vaatdoek of een set van twee.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De LoofCo vaatdoekjes zijn perfect voor het schoonmaken van de keuken of andere huishoudelijke schoonmaak klusjes. Gebruik de schoonmaak doekjes met of zonder schoonmaakmiddel. De doekjes hebben een gladde zijde en een geluste badstof zijde, voor extra absorptie.

Wist je dat de vaatdoekjes zowel nat als droog gebruikt kunnen worden? 

De vaatdoeken hebben een handige lus waar je ze na gebruik aan ophangt om te drogen. Hij gaat jarenlang mee en is biologisch afbreekbaar.

De LoofCo Vaatdoekjes

Afmetingen: 20 cm x 30 cm
Gezoomd, met ophanglus
100% Egyptisch katoen
Onafhankelijk gecertificeerd door TUV Rheinland als ecologisch vriendelijk katoen

Loofah

De Loofah plant is een krachtige plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels. De plant is zacht en flexibel. Zodra de vrucht rijp is, ontwikkeld de binnenkant van het Loofah fruit zich als een netwerk van vezels. Deze vezels zijn perfect voor het reinigen en scrubben. De plant wordt geoogst, geschild, verwerkt en gedroogd in Egypte. Het is een natuurlijke traditie die door generaties wordt doorgegeven.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…