LoofCo Zeephouder

 2,99

De LoofCo zeephouder zorgt ervoor dat de zeep na gebruik goed opdroogt en op zijn plaats blijft liggen. De zeephouder is gemaakt van de 100% natuurlijke loofah plant.

Beschrijving

De LoofCo zeephouder is een houder voor jouw zeep. De zeephouder kan groter worden als het nat wordt. De grove structuur van de Loofah zorgt ervoor dat de zeep niet van de rand van je gootsteen of wasbak afglijdt. Bewaar bijvoorbeeld je afwaszeep, shampoo bar of body bar op het zeepkussentje.

De LoofCo zeephouder

Afmeting: 7,5 cm x 10 cm
Regelmatig goed uitspoelen, overtollig water en zeepresten eruit knijpen en tussendoor goed drogen. De Loofah gaat lang mee en is biologisch afbreekbaar.

Loofah

De Loofah plant is een krachtige plant uit de komkommerfamilie die rijk is aan duurzame vezels. De plant is zacht en flexibel. Zodra de vrucht rijp is, ontwikkeld de binnenkant van het Loofah fruit zich als een netwerk van vezels. Deze vezels zijn perfect voor het reinigen en scrubben. De plant wordt geoogst, geschild, verwerkt en gedroogd in Egypte. Het is een natuurlijke traditie die door generaties wordt doorgegeven.

LoofCo

LoofCo producten zijn geïnspireerd op schoonmaakmethoden die al generaties lang zijn uitgeprobeerd en getest. Met behulp van deze kennis worden de producten vakkundig ontworpen en gemaakt in Sri Lanka en Egypte. LoofCo zorgt ervoor dat de lokale boeren en productiemedewerkers een goede werkplek hebben en eerlijk worden behandeld in vorm van loon, uitkering, medische verzekering. Daarnaast zijn er geen kinderen in dienst.

De missie van LoofCo is om een alternatief te bieden voor massaproductie van plastic zoals afwasborstels, schuurlapjes, sponsen en andere huishoud producten die niet biologisch afbreekbaar zijn of gemaakt zijn van gerecycled plastic.

Alle LoofCo producten zijn veganistisch, 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar, kartonnen recyclebare verpakkingen, 100% plastic vrij.

Andere suggesties…