Loofy’s Body Cream Grapefruit

 12,50

Deze frisse Loofy’s Body Cream Grapefruit is vrij van hormonen en kleurstoffen en geeft je een heerlijk zachte huid. Deze Body Cream is dé vervanger voor de bodylotion in fles, en is ook nog eens plasticvrij!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De frisse Loofy’s Body Cream Grapefruit is op basis van shea butter, met de geur van grapefruit. Shea butter is een plantaardige boter die gewonnen wordt van de olie uit noten van de karitéboom. In vergelijking tot andere natuurlijke oliën heeft shea butter een veel groter aandeel verzorgende eigenschappen (tot wel 17 x meer!). Heb je last van een droge huid, eczeem of bijvoorbeeld littekens? Dan is de Loofy’s Body Cream Grapefruit misschien wel jouw oplossing!

De Body Cream

  • Vrij van hormonen en kleurstoffen.
  • Verpakt in een aluminium blikje en dus volledig plasticvrij.
  • Vochtvasthoudend
  • Ontstekingsremmend
  • Bevat vitamine A en allantoïne
  • Heeft van nature SPF 6
  • Plantaardig

Ook leuk: Loofy’s Conditional Bar Olijf of Loofy’s Conditional bar Shea

Let op: shea butter is gemaakt van olie uit noten, waardoor mensen met een notenallergie hier last van kunnen krijgen. Weet je niet zeker of je hier tegen kunt? Test dan eerst een klein plekje om dit te controleren!

Over Loofy’s

Het Nederlandse merk Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting. Het Nederlandse merk Loofy’s wil dagelijks plastic afval verminderen op een makkelijke manier. Deze body cream van Loofy’s draagt bij aan de missie van het merk. Geen ingewikkeld gedoe, maar een natuurlijke verzorging van de huid waardoor het gebruik van body cremes met micro-plastics in plasticverpakking simpelweg overbodig wordt.