Loofy’s Body Scrub Spons Loofah

 4,95

Gebruik deze Loofy’s Body Scrub Spons Loofah om het lichaam en gezicht regelmatig te masseren. De Scrub Spons verwijdert dode huidcellen en stimuleert een goede doorbloeding. Gedroogde loofah scrubt de huid bovendien heerlijk zacht en glanzend.

Beschrijving

De Loofy’s Body Scrub Spons Loofah vervangt je dagelijkse scrub en laat je huid op een natuurlijke manier stralen, voor een mooie-, egale- en natuurlijke huid. Deze Body Scrub Spons is uitermate geschikt voor de reiniging van de normale huid. De lichte peeling geeft de huid een nieuwe stimulans waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt. De Loofy’s Body scrub spons Loofah gaat tot wel drie maanden mee en is te gebruiken tot het vanzelf kleiner wordt en oplost.

Ook leuk: de Loofy’s Konjac gezichtsscrub of gebruik de Loofy’s body cream na het scrubben van je huid voor een zachte, verzorgde huid.

Inhoud

De body scrub spons is gemaakt van 100% Luffa plant.

Huidtype

De Loofy’s Body scrub spons Loofah is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks gebruikt worden. De hydraterende eigenschappen zorgen dat je huid snel veerkrachtig wordt en door de milde peeling geeft het je bloedcirculatie een extra boost.

Milieu

  • 100% plasticvrij
  • De body scrub spons gaat tot 3 maanden mee
  • Geheel dierproefvrij
  • 100% plantaardig
  • De Loofy’s body scrub spons loofah is geschikt voor de normale huid

Scrubs

Scrubs zitten nog steeds vol met toegevoegde micro- en Nano plastics. Dit bespaard natuurlijk veel geld, de leverancier hoeft immer geen kostbare ingrediënten toe te voegen om op het juist gewicht te komen. En daardoor kan het dan goedkoper aan de consument worden aangeboden. De minuscule deeltjes plastic binden zich aan ziekteverwekkende stoffen en kunnen overal in doordringen, zelf in ons eigen menselijk lichaam, met alle gevolgen van dien. Maak daarom de overstap naar plasticvrije alternatieven en stop met het gebruik van plastic tijdens je lichamelijke verzorging. Goedkoper dan een reguliere scrubs. Onze Body scrub spons Loofah is licht en handig in gebruik. De loofah lichaamsscrub is zonder toegevoegde reinigingsmiddelen te gebruiken waardoor je huid op een natuurlijk manier hersteld wordt.

Andere suggesties…