Loofy’s Conditioner Bar Shea

 11,50 12,95

De Loofy’s Conditioner Bar Shea is een conditioner in vaste vorm zonder onnodig plastic verpakkingsmateriaal, die ervoor zorgt dat jouw haren zijde glad wordt zodat het soepel over je schouders valt. De Conditioner Bar is beschikbaar als navulling èn met opbergblikje.

Beschrijving

De Loofy’s Conditioner Bar Shea heeft een stevige geur van mooie zeewinden. Deze krachtige en verrassende geur en voert je mee met de geur van de wilde zeeën. De zuiverende werking van de geur werkt mee in het verstevigen van je haren. De conditioner bar shea zorgt ervoor dat jouw haren een stevige en natuurlijke flow krijgen. Deze speelse en soepel vallende haren stelen tegelijkertijd de show wanneer je jouw haren in de zeewind mee laat bewegen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat je haar jouw eigen natuurlijke vorm terugkrijgt. Wanneer je het niet fijn vindt als je haar heel soepel valt, is deze conditioner bar heel geschikt.

Loofy’s Conditioner Bar Shea

  • De conditioner bar graag meeneemt op vakantie of naar je sportclub. Je kunt hem makkelijk bewaren in een blikje. Handig én 100% recyclebaar.
  • Geen plastic meer gebruikt waardoor je je leven gezonder en beter maakt.
  • De conditioner bar is vegan, dierproefvrij, palmolie vrij, als en sles vrij, en handgemaakt in Europa met liefde voor de natuur.

Ook leuk: Loofy’s Conditioner bar olijf

Gebruik van de conditioner bar

Maak het blokje nat en wrijf over de haren. De conditioner laat een voedende schuim achter die je er na 2 minuten uit kan wassen.

Haartype

Voor welk haartype is het geschikt? Onze Loofy’s Conditioner Bar Shea is uitstekend geschikt voor mensen die niet van soepel haar houden, maar van haar dat natuurlijk valt. De conditioner bar zorgt ervoor dat het zijn natuurlijke haar terug krijgt. Hierdoor zal je zien dat het stugger wordt en sneller in model valt zonder al te veel stylingproducten.

Conditioners

Conditioners zitten nog steeds vol met toegevoegde micro- en nanoplastics. Dit bespaart natuurlijk veel geld, de leverancier hoeft geen kostbare ingrediënten toe te voegen om op het juist gewicht te komen. Daardoor kan het goedkoper aan de consument worden aangeboden.De minuscule deeltjes plastic binden zich aan ziekteverwekkende stoffen en kunnen overal in doordringen, zelf in ons eigen menselijk lichaam, met alle gevolgen van dien. Maak daarom de overstap naar plasticvrije alternatieven en stop met het gebruik van plastic tijdens je lichamelijke verzorging.

Goedkoper dan een plastic fles

Deze conditioner bars bars zijn ultra geconcentreerd waardoor ze meteen de reinigende werking hebben zodra ze met water in aanraking komen. Zodra de conditioner bar begint te schuimen, weet je dat je aan de juiste hoeveelheid zeep zit.

Ingrediënten

Sodium Coco-Sulfate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocamidop- ropyl Betaine, Sea Salt, Parfum, Raphanus Sativus (Radish) Root Extract, Hibiscus Abelmoschus Flower Extract, Phenoxyethanol, Tocopherol (Vi- tamin E), Benzyl Benzoate, Eugenol.

Andere suggesties…