Loofy’s Konjac Gezichtsscrub zwart normale huid

 7,95

De Loofy’s Konjac gezichtsscrub voor een normale huid biedt de mogelijkheid om je gezicht op een natuurlijke manier te reinigen. Hierdoor ontstaat er een mooie-, egale- en natuurlijke huid. Voor alle huidtypen.

Beschrijving

De Loofy’s Konjac gezichtsscrub voor een normale huid is een reinigingsspons die je dagelijkse scrub vervangt en je gezicht op een natuurlijke manier laat stralen. Hierdoor ontstaat er een mooie-, egale- en natuurlijke huid. Deze Loofy’s Konjac gezichtsscrub is uitermate geschikt voor de reiniging van de normale huid. De lichte peeling geeft de huid een nieuwe stimulans waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt. De Loofy’s Konjac gezichtsscrub gaat tot wel drie maanden mee en is te gebruiken tot het vanzelf oplost.
Inhoud: 30 gram
 

Huidtype

De Loofy’s Konjac gezichtsscrub zwart is geschikt voor alle huidtypen en kan daarnaast dagelijks gebruikt worden. De hydraterende eigenschappen zorgen dat je huid snel veerkrachtig wordt en door de lichte peeling geeft het je bloedcirculatie een extra boost. Heb jij een gevoelige huid? Gebruik dan de Loofy’s gezichtsscrub voor de gevoelige huid.

Loofy’s Konjac gezichtsscrub is 100% gemaakt van de wortels van de Konyakku plant. Deze Konyakku plant groeit het beste in een tropisch klimaat, waar het warm en vochtig is. Hierdoor ligt de oorsprong van deze eeuwen oude spons in China. Nog steeds wordt de spons veel gebruikt in Japan, Korea en China.
De Konjac spons biedt de mogelijkheid om je gezicht op een natuurlijke manier te reinigen. Hierdoor ontstaat er een mooie-, egale- en natuurlijke huid. De lichte peeling geeft de huid een nieuwe stimulans waardoor de bloedcirculatie een boost krijgt.

Loofy’s

Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting.

De Konjac spons is een mooi voorbeeld van ‘teruggaan naar de natuur’ aangezien de spons van wortels van een plant wordt gemaakt. Dit heeft als groot voordeel dat deze volledig afgebroken wordt in de natuur. Hierdoor kan de spons nadat deze niet meer te gebruiken is, bij het organisch afval of compost worden achtergelaten.

 

Loofy’s Konjac gezichtsscrub voor normale huid in het kort:

  • 100% plasticvrij
  • Gaat tot 3 maanden mee
  • Dierproefvrij
  • 100% plantaardig
  • Geschikt voor de normale huid
  • Vegan
  • De Konjac spons zit verpakt in een plasticvrije verpakking. Het verpakkingsmateriaal bestaat uit papier en karton van FSC gekeurd hout. Daarnaast wordt er alleen bio-inkt gebruikt voor het bedrukken van de verpakkingen

Scrubs

Scrubs zitten nog steeds vol met toegevoegde micro- en Nano plastics. Dit bespaard natuurlijk veel geld, de leverancier hoeft immer geen kostbare ingrediënten toe te voegen om op het juist gewicht te komen. En daardoor kan het goedkoper aan de consument worden aangeboden. De minuscule deeltjes plastic binden zich aan ziekteverwekkende stoffen en kunnen overal in doordringen, zelf in ons eigen menselijk lichaam, met alle gevolgen van dien. Maak daarom de overstap naar plasticvrije alternatieven en stop met het gebruik van plastic tijdens je lichamelijke verzorging.
De Loofy’s Konjac gezichtsscrub is licht en handig in gebruik. De gezichtsscrub is zonder toegevoegde reinigingsmiddelen te gebruiken waardoor je huid op een natuurlijk manier hersteld wordt. Ben je toch gehecht aan je favoriete reinigingsmelk? Gebruik deze dan in combinatie met de gezichtsscrub voor optimaal gemak.

Andere suggesties…