Loofy’s Scheerzeep Bar

 8,49 9,95

De Loofy’s Scheerzeep Bar is geschikt voor alle huidtypen – voor mannen en vrouwen – en heeft een kalmerende werking, niet alleen vanwege de geur, maar ook vanwege de herstellende werking van lavendel voor je huid! Hij schuimt ook snel op, waardoor je meteen aan de slag kunt. De scheerzeep is beschikbaar als navulling èn met opbergblikje.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Loofy’s Scheerzeep Bar is geschikt voor alle huidtypen – voor mannen en vrouwen. De scheerzeep bar namelijk een kalmerende werking. Niet alleen vanwege de geur, maar ook vanwege de herstellende werking van lavendel voor je huid! Hij schuimt ook snel op, waardoor je meteen aan de slag kunt.

De Loofy’s Scheerzeep Bar wordt standaard geleverd in een handige navulbaar blikje die met een schroefdop dicht wordt gedraaid. Is de scheerzeep bar op? Bestel dan eenvoudig de navulling zodat je het blikje keer op keer kunt hergebruiken.

Voordelen

Hoe je de scheerzeep gebruikt

Dip je scheerkwast in warm water om er vervolgens mee over de zeep te gaan in ronddraaiende bewegingen. De scheerzeep schuimt op. Breng dit aan op het te scheren lichaamsdeel en shave away!

Andere suggesties…