Loofy’s Tandenborstelhouder

 6,95

De Loofy’s tandenborstelhouder, gemaakt van bamboe, vervangt je plastic tandenborstelhouder waardoor je op een makkelijke manier je lifestyle natuurlijker kan maken. 

Beschrijving

De bamboe die gebruikt is voor deze Loofy’s Tandenborstelhouder is vervaardigd uit duurzaam geteeld bamboe waardoor er niet onnodig bamboe is weggekapt. Maak je badkamer duurzamer met deze simpele stap. De tandenborstelhouder is 100% biologisch afbreekbaar. De houder is compact en licht van gewicht, je kunt hem dus perfect meenemen op vakantie! 

Daarnaast heeft Loofy’s ook twee soorten tandenborstels die gemaakt zijn voor deze tandenborstelhouder. De bamboe tandenborstel is geschikt voor een goede reiniging en zorgt ervoor dat je minimale impact maakt op het milieu. De tandenborstels van Loofy’s zijn te verkrijgen met zwarte haren en met witte haren. Zo kan je jouw tandenborstel gemakkelijk herkennen in jouw eigen badkamer.

De loofy’s tandenborstels:
  • Steel 100% bamboe
  • Borstelharen zijn BPA-vrije nylon
  • Hardheid: medium

Loofy’s

Het Nederlandse merk Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting.

Andere suggesties…