Loofy’s Tandpoeder

 10,15

De Loofy’s Tandpoeder reinigt je tanden op een natuurlijke manier. Het tandpoeder bevat geen fluoride, microplastics en heeft geen plastic verpakking!  Gebruik het tandpoeder op dezelfde manier als tandpasta.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Loofy’s Tandpoeder reinigt je tanden op een natuurlijke manier en is ook nog eens super eenvoudig in gebruik. De Tandpoeder bevat geen fluoride, microplastics en heeft geen plastic verpakking! Op deze manier begin je jouw dag elke keer met een stralend witte lach! Gebruik de tandpoeder op dezelfde manier als tandpasta.

Hoe gebruik ik tandpoeder?

Dip je tandenborstel in het poeder en poets de tanden op de gebruikelijke manier. Het poeder is vervaardigd op basis van klei en verandert in een fijne zachte substantie bij contact met speeksel.
Let op: de tandpoeder is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar. Niet inslikken.

Specificaties

  • Natuurlijke reiniging
  • Voor een mooie, egale en natuurlijke lach.
  • Het loofy’s tandpoeder is gemaakt zonder fluoride en microplastics.

Loofy’s Tandpoeder maakt je leven makkelijker omdat

  • Het Loofy’s tandpoeder in een handig opberg blikje te komt, hierdoor is het handig om mee te nemen en 100% recyclebaar!
  • Je geen plastic meer gebruikt waardoor het je leven gezonder en beter maakt.
  • Het tandpoeder supersnel geleverd is zodat je gelijk van start kunt met je plasticvrije ochtend- en avondritueel!
  • Bekijk hier onze overige mondverzorgingsproducten. 

 

Over Loofy’s

Het Nederlandse merk Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting. Het Nederlandse merk Loofy’s wil dagelijks plastic afval verminderen op een makkelijke manier. Deze tandpoeder van Loofy’s draagt bij aan de missie van het merk. Geen ingewikkeld gedoe, maar een natuurlijke Reiniging waardoor het gebruik van een tandpasta met micro-plastics in plasticverpakking simpelweg overbodig wordt.

Andere suggesties…