Loofy’s Zeepzakje

 4,95 12,95

Gebruik het Loofy’s zeepzakje om je shampoo, conditioner of body bar in op te bergen. Het Loofy’s zeepzakje is los verkrijgbaar in drie diverse kleuren maar nu ook verkrijgbaar in een set van 3 stuks. Het zakje bestaat uit 100% biologisch katoen en is vegan! Én goedkoper dan een plastic douchefles!

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Heb je een plek nodig om je favoriete doucheproducten in op te bergen? Is je shampoo bar, conditioner bar of body bar bijna op of glippen ze onder de douche snel uit je handen? Dan hebben wij de oplossing. Gebruik het Loofy’s zeepzakje in het groen, naturel, zwart of de set van 3! Het zeepzakje is gemaakt van sisal en is een stijlvolle en makkelijke oplossing voor jouw favourite doucheproducten. Stop je producten in het zeepzakje, en met behulp van de lus te laten hangen om te drogen, of om meer grip te krijgen op die kleinere stukjes tijdens je douchesessie. Deze zeepzakjes zijn ook makkelijk mee te nemen naar de sport, op vakantie of naar een logeerpartij.

Het zakje is af te sluiten door een trekkoord waardoor deze handig in gebruik is. Doordat het zakje een open structuur heeft, laat het veel zeep of conditioner door en schuimt het lekker op.

Materiaal

Sisal is een tropische vezel die gewonnen wordt uit bladeren van de Agave familie, nadat deze afgesneden en gedroogd zijn. Deze vezels worden tot weefgaren gesponnen. Dit wordt voor onder meer vloerbedekking en touw gebruikt. Het is dus 100% natuurlijk materiaal en 100% veganistisch!

Eigenschappen

De Loofy’s zeepzakjes zijn geschikt voor vrijwel elke grote shampoo/conditioner/body bar.
Kleur van de lusjes (en trekkoorden): naturel, groen en zwart.

100% duurzaam

De Loofy’s zeepzakje set van 3 zijn erg geschikt wanneer je geld wilt besparen in je dagelijkse leven. Het zeepzakje van Loofy’s is goed te gebruiken wanneer je van lekker veel schuim houdt zonder veel extra moeite te doen. De zakjes zijn eenvoudig te gebruiken en simpel weg te hangen in de badkamer. De zakjes zijn te vullen met navulling shampoo of conditioners, hierdoor past het perfect in je zero-waste ochtendritueel!

Voordelen

  • Het Loofy’s zeepzakje is makkelijk mee te nemen op vakantie, naar een logeerpartij of naar de sportschool.
  • Je gebruikt geen plastic meer.
  • 100% duurzaam
  • Beter voor jou en het milieu

Andere suggesties…