Loofy’s Zonnebrand

 19,95

Deze koraalrif vriendelijke Loofy’s Zonnebrand in blikje SPF30 beschermd niet alleen je huid, maar ook de natuur. Zwem gerust terwijl je net je huid hebt verzorgd met deze SPF30 zonnebrand. Het zit in een blikje verpakt en het heeft een crème structuur.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Genieten van de zon, maar geen zin in plastic flessen? De Loofy’s Zonnebrand (SPF30) is plasticvrij verpakt in een aluminium blikje. Met SPF30 kun je wat langer in de zon zitten zonder te verbranden.
Let op: Bewaar de zonnebrand altijd rechtop en houdt het uit de zon.

Deze Loofy’s zonnebrand

SPF 30:

SPF30 staat voor Sun Protection Factor 30. Dit houdt in dat je 30 keer langer in de zon kan zitten dan wanneer je je niet insmeert, zonder schade van UV B-straling op te lopen. Hoe snel je verbrandt ligt aan je huid en hoe vaak je je insmeert. Het advies is om dit elke twee uur te doen. Ook is de zonkracht van dat moment van invloed op de snelheid waarmee je verbrandt.

Ingrediënten:

Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed butter, Vitis Vinifera  (Grape) Seed Oil, Zinc Oxide, Isomyl Laurate, Tocopheryl Acetate.

Over Loofy’s

Het Nederlandse merk Loofy’s heeft als missie om het dagelijkse plastic gebruik terug te dringen. Hiervoor hoeven geen ingewikkelde producten ontworpen te worden; teruggaan naar de basis en de natuur is vaak al een grote stap in de goede richting. Het Nederlandse merk Loofy’s wil dagelijks plastic afval verminderen op een makkelijke manier. Deze zonnebrand van Loofy’s draagt bij aan de missie van het merk.

Andere suggesties…