Oceonics Scheermes Safety Razor – Antraciet

 29,95

De Oceonics Scheermes Safety Razor – Antraciet incl. 5 mesjes is een populair plasticvrij alternatief voor wegwerpscheermesjes. Door de gesloten kam is het scheren zeer eenvoudig en is de kans op sneetjes klein. Het scheermes heeft een hoge kwaliteit en gaat hierdoor een leven lang mee. Met een beetje voorzichtigheid is het scheermes ook geschikt voor de oksels en bikinilijn.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Traditioneel scheren wint aan populariteit! Het is niet alleen veel goedkoper dan de moderne scheersystemen maar het scheerresultaat is bovendien beter. Deze stijlvolle Oceonics Scheermes Safety RazorAntraciet past in een moderne eigentijdse badkamer! Dit scheermes zorgt voor een super gladde huid. De losse scheermesjes zijn perfect wanneer je wil scheren op de klassieke manier. Ze hebben aan beide zijden een snijvlak en worden ook wel double edge blades genoemd.

Voordelen van het Oceonics scheermes

  • het scheermes gaat lang mee.
  • de mesjes van het scheermes zijn makkelijk te vervangen. Bestel hier de navulling.
  • de huid blijft lang glad.
  • het mes ziet er stijlvol uit.
  • bespaar zo’n plastic 14 wegwerpmesjes per jaar
  • Met deze Safety Razor kan je voorlopig vooruit want het mes komt inclusief 5 roestvrijstalen mesjes.

Gebruiksaanwijzing

Het scheren met de Oceonics Scheermes Safety Razor Antraciet werkt eigenlijk niet anders dan met een “normaal” scheermes. Het belangrijkste is dat je het mes zelf het werk laat doen en geen druk zet op de huid. Plaats het scheermes in een hoek van 30 graden tegen de huid en maak een soepele scheerbeweging. Voor het beste resultaat zeep je de plek voor gebruik in met een scheerzeep.

Reinigen

Om ervoor te zorgen dat je mes lang meegaat is het belangrijk om deze goed schoon te houden. Dit kan je doen door het mes met lauwwarm water af te spoelen na de scheerbeurt zodat de zeepresten en haren verwijderd worden. Schroef de kam een stukje open om zo beter de resten te kunnen wegspoelen. Let op: bewaar de Safety Razor op een schone en droge plek.

Over Oceonics

Uitkijkend op het zacht kabbelende water van de Middellandse Zee, bedachten ze hoe lelijk de zeeën worden door al dat plastic wat erin rond dobbert en wilden er iets tegen doen! Strijden tégen plastic en vóór schonere zeeën. Oceonics biedt jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn van onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er niet meer in. Want, wie heeft er nog plastic nodig wanneer je het ook door goed afbreekbare materialen kunt vervangen?

Andere suggesties…