Oceonics Scheermesjes – navulling

 2,70

De Oceonics Scheermesjes – navulling zijn perfect wanneer je wil scheren op de klassieke manier. Ze hebben aan beide zijden een snijvlak en worden ook wel double edge blades genoemd. Al in bezig van een Oceonics scheermesje? Bestel hier de 5 stuks navulling.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Oceonics Scheermesjes – navulling zijn perfect wanneer je wil scheren op de klassieke manier. Daarbij bespaar je ook nog een flinke zak geld en gebruik je geen onnodig plastic van nare wegwerpmesjes. Is jouw mesje bot? Wanneer je met onze razors scheert, heb je op den duur nieuwe opzetmesjes nodig. Scoor dan deze Oceonics Scheermesjes – navulling om de botte te vervangen. Even draaien en je bent weer ready to go.

Traditioneel scheren wint aan populariteit! Het is niet alleen veel goedkoper dan de moderne scheersystemen maar het scheerresultaat is bovendien beter. Als je de kosten van aanschaf en regelmatig vervangen van de mesjes vergelijken komen we uit op een besparing van tientallen euro’s per jaar. Heb je nog geen Oceonics scheermes? Bestel deze dan hier in het rose, chroom of antraciet.

Scheermesjes vervangen

Schroef het handvat los van de kam. Plaats het mesje zodat de gaten in de kam passen. Sluit de onderkant van de kam op het mesje. Schroef het handvat weer stevig op de kam en je Safety Razor is klaar voor gebruik!

 Voordelen van het Oceonics scheermes

  • het scheermes gaat lang mee.
  • de mesjes van het scheermes zijn makkelijk te vervangen.
  • de huid blijft lang glad.
  • het mes ziet er stijlvol uit.
  • bespaar zo’n plastic 14 wegwerpmesjes per jaar
  • Met deze Safety Razor kan je voorlopig vooruit want het mes komt inclusief 5 roestvrijstalen mesjes.

Over Oceonics

Uitkijkend op het zacht kabbelende water van de Middellandse Zee, bedachten ze hoe lelijk de zeeën worden door al dat plastic wat erin rond dobbert en wilden er iets tegen doen! Strijden tégen plastic en vóór schonere zeeën. Oceonics biedt jou de allerfijnste verzorgingsproducten voor in de badkamer die vrij zijn van onnodig plastic. Onhandige folietjes, zakjes, tubes en flessen komen er niet meer in. Want, wie heeft er nog plastic nodig wanneer je het ook door goed afbreekbare materialen kunt vervangen?

Andere suggesties…