Speick Black Soap Bar

 4,50

De Speick Black Soap Bar is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de gemengde en vette huid. Verfijnd met actieve kool uit bamboe, voor een intensieve verzorging voor een gezonde en stralende huid. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid stralen en gezond aanvoelen.

Beschrijving

De Speick Black Soap Bar is een gezicht- en lichaamszeep gemaak van natuurlijke en plantaardige oliën en is verrijkt met bamboe houtskool. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid stralen en gezond aanvoelen. De Black Soap Bar heeft een frisse geur van rozemarijnolie en lavendelolie. De bamboe houtskool absorbeert de giftstoffen, lichaamsvreemde stoffen en schadelijke stoffen. Door de grote oppervlak worden de ongewenste stoffen, dode huidschilfers en onaangename geurtjes op je huid verwijderd. De Soap Bar is geschikt voor alle huidtypen maar vooral voor de gemende en vette huid.

Inhoud: 100 gram

Verpakking: FSC-gecertificeerde vouwdoos van papier, bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Gooi voor een optimale recycling de vouwdoos bij het oud papier.

De Black Soap Bar

  • Vegan
  • Een zeep bar met Bamboe houtskool
  • Gemaakt van plantaardige oliën
  • Zonder synthetische geur-, kleur- en minerale oliën
  • Gluten- en lactosevrij
  • Dermatologisch en allergologisch getest
  • Met palmolie uit duurzame teelt
  • Zeer gemakkelijk biologisch afbreekbaar

Gebruik

Schuim de zeep op in koud of lauw water en geniet van het geurige, verzorgende, romige schuim. Zacht voor de huid, ook bij dagelijks gebruik op gezicht en lichaam.

Ingrediënten

Natriumpalmaat, Natriumcocoaat, Aqua (water), Natriumolivaat, Glycerine, Houtskoolpoeder, Parfum (Geur), Rosmarinus Officinalis (Rozemarijn) Bladolie, Lavandula Hybrida Abrial (Lavandin) Kruidenolie, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Kaliumstearaat, Kaliumpalmitaat, Natriumgluconaat, Natriumchloride, Natriumthiosulfaat, Limoneen, Linalool

Bamboe houtskool

De Speick Black Soap Bar is gemaakt van bamboe houtskool. Bamboe houtskool absorbeert gifstoffen, vreemde stoffen en schadelijke stoffen van de huid. Door het grote oppervlak bindt het ongewenste lichaamsvreemde stoffen op de huid, verwijdert het dode huidcellen en onaangename geurtjes. De Black Soap ondersteunt een diepe reiniging en zorgt voor een intensieve verzorging voor een gezonde en stralende huid.

Speick

Het merk Speick is opgericht door Walter Rau in 1928 in Duitsland. Hij wilde hoe dan ook gebruik maken van de unieke eigenschappen van de Speick-plant voor een zachte en natuurlijk zeep voor gezicht en lichaam. Meneer Rau stond versteld van de bijzondere eigenschappen van die Speick-plant die al waren ontdekt in de oudheid. Destijds werd de plant ook al gebruikt voor een kalmerende en toch verkwikkende werking. In de loop der jaren voegden tal van andere Speick natuurlijke cosmetische producten zich bij de originele Speick-zeep, waaronder verzorgingsseries voor gezicht, lichaam, haar en lippen. Maar wat hij in de jaren twintig niet had kunnen voorspellen: het idee van natuurlijke cosmetica is nu relevanter dan ooit – en vormt de basis van het unieke succesverhaal van het familiebedrijf Speick Naturkosmetik, dat nu in de derde en vierde generatie zit.

Andere suggesties…