Speick Green Soap Bar

 4,50

De Speick Green Soap Bar is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de gemengde en vette huid. Met Marokkaanse lava-klei, voor een intensieve verzorging en een gezonde en stralende huid. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid stralen en gezond aanvoelen.

Beschrijving

De Speick Green Soap Bar is een gezicht- en lichaamszeep gemaak van natuurlijke en plantaardige oliën en is verrijkt met Marokkaanse lavaklei. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid gezond aanvoelen. De Green Soap Bar is verzorgend en aromatisch. De Marokkaanse lavaklei werd vroeger veel gebruikt voor gezicht-, haar- en lichaamsverzorging. De Lavaklei heeft een goede absorptievermogen en is daarom bijzonder geschikt voor een vette huid. De groene lavaklei kan overtollige olie en vuil opnemen zonder de huid uit te drogen. De Speick Green Soap Bar is geschikt voor alle huidtypes maar vooral voor een vette en onzuivere huid.

Inhoud: 100 gram

Verpakking: FSC-gecertificeerde vouwdoos van papier, bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Gooi voor een optimale recycling de vouwdoos bij het oud papier.

De Green Soap Bar

  • Vegan
  • Met Marokkaanse lava-klei
  • Gemaakt van plantaardige oliën
  • Zonder synthetische geur-, kleur- en minerale oliën
  • Gluten- en lactosevrij
  • Dermatologisch en allergologisch getest
  • Met palmolie uit duurzame teelt
  • Zeer gemakkelijk biologisch afbreekbaar

 

Gebruik

Schuim de zeep op in koud of lauw water en geniet van het geurige, verzorgende, romige schuim. Zacht voor de huid, ook bij dagelijks gebruik op gezicht en lichaam.

Ingrediënten

Natriumpalmaat, Natriumcocoaat, Aqua (water), Natriumolivaat, Glycerine, Parfum (Geur), Marokkaanse Lava Klei, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Kaliumstearaat, Kaliumpalmitaat, Natriumgluconaat, Natriumchloride, Natriumthiosulfaat, CI 77288, Cinnamyl Alcohol, citronellol, geraniol

Marokkaanse lavaklei

De gebruikte Marokkaanse lava-klei, wordt sinds de 12e eeuw gebruikt voor gezichts-, haar- en lichaamsverzorging in Noord-Afrika, vooral in Tunesië en Marokko. Door het absorptievermogen is het kleimineraal bijzonder geschikt voor de snel vet wordende huid, omdat het overtollige vet- en vuildeeltjes zeer goed kan opnemen zonder de huid uit te drogen. Lava-klei is een natuurlijk wasmiddel.

Speick

Het merk Speick is opgericht door Walter Rau in 1928 in Duitsland. Hij wilde hoe dan ook gebruik maken van de unieke eigenschappen van de Speick-plant voor een zachte en natuurlijk zeep voor gezicht en lichaam. Meneer Rau stond versteld van de bijzondere eigenschappen van die Speick-plant die al waren ontdekt in de oudheid. Destijds werd de plant ook al gebruikt voor een kalmerende en toch verkwikkende werking. In de loop der jaren voegden tal van andere Speick natuurlijke cosmetische producten zich bij de originele Speick-zeep, waaronder verzorgingsseries voor gezicht, lichaam, haar en lippen. Maar wat hij in de jaren twintig niet had kunnen voorspellen: het idee van natuurlijke cosmetica is nu relevanter dan ooit – en vormt de basis van het unieke succesverhaal van het familiebedrijf Speick Naturkosmetik, dat nu in de derde en vierde generatie zit.

Andere suggesties…