Speick Red Soap Bar

 4,50

De Speick Red Soap Bar is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de rijpere, droge, vermoeide en gestreste huid. Met Rode klei, voor een intensieve verzorging en een gezonde en stralende huid. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid stralen en gezond aanvoelen.

Beschrijving

De Speick Red Soap Bar is een gezicht- en lichaamszeep gemaak van natuurlijke en plantaardige oliën en is verrijkt met een rode helende klei. De Soap Bar reinigt tot in de poriën en laat de huid gezond aanvoelen. De Red Soap Bar is verzorgend en aromatisch. De rode klei is rijk aan ijzeroxide, mineralen en sporenelementen. De rode klei staat bekent om zijn antioxiderende eigenschappen, de diep reinigende werking en het stimuleren van het natuurlijke regeneratieproces van de huid. De Red Soap is geschikt voor een diepe reinigen en voor een verzorgende, gezonde en stralende huid. De zeep is geschikt voor alle huidtypen maar vooral voor de rijpere, droge, vermoeide en gestreste huid.

Inhoud: 100 gram

Verpakking: FSC-gecertificeerde vouwdoos van papier, bedrukt met milieuvriendelijke inkten. Gooi voor een optimale recycling de vouwdoos bij het oud papier.

De Red Soap Bar

  • Vegan
  • Met rode klei
  • Gemaakt van plantaardige oliën
  • Zonder synthetische geur-, kleur- en minerale oliën
  • Gluten- en lactosevrij
  • Dermatologisch en allergologisch getest
  • Met palmolie uit duurzame teelt
  • Zeer gemakkelijk biologisch afbreekbaar

Gebruik

Schuim de zeep op in koud of lauw water en geniet van het geurige, verzorgende, romige schuim. Zacht voor de huid, ook bij dagelijks gebruik op gezicht en lichaam.

Ingrediënten

Natriumpalmaat, Natriumcocoaat, Aqua (water), Natriumolivaat, Glycerine, Parfum (Geur), Kaolien, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, Kaliumstearaat, Kaliumpalmitaat, Natriumgluconaat, Natriumchloride, Natriumthiosulfaat, Limoneen, Linalool

Rode klei:

De Speick Red Soap Bar bestaat grotendeels uit het rijke ingrediënt rode klei. Dit is een ijzerhoudende klei met antioxiderende eigenschappen die zeer rijk is aan mineralen en sporenelementen. Het staat erom bekend het vernieuwingsproces van de huid te stimuleren en heeft een helende werking.

Speick

Het merk Speick is opgericht door Walter Rau in 1928 in Duitsland. Hij wilde hoe dan ook gebruik maken van de unieke eigenschappen van de Speick-plant voor een zachte en natuurlijk zeep voor gezicht en lichaam. Meneer Rau stond versteld van de bijzondere eigenschappen van die Speick-plant die al waren ontdekt in de oudheid. Destijds werd de plant ook al gebruikt voor een kalmerende en toch verkwikkende werking. In de loop der jaren voegden tal van andere Speick natuurlijke cosmetische producten zich bij de originele Speick-zeep, waaronder verzorgingsseries voor gezicht, lichaam, haar en lippen. Maar wat hij in de jaren twintig niet had kunnen voorspellen: het idee van natuurlijke cosmetica is nu relevanter dan ooit – en vormt de basis van het unieke succesverhaal van het familiebedrijf Speick Naturkosmetik, dat nu in de derde en vierde generatie zit.

Andere suggesties…