Suntribe Gezicht & Sport Zonnebrandcréme mini

 6,99

De Suntribe Gezicht & Sport Zonnebrandcréme mini is een dikke zonnebrandcrème van zink met SPF 30, voor gebruik tijdens het sporten. Waterbestendig, 100% natuurlijk, veilig voor jou en de natuur. De zonnebrandcrème is verkrijgbaar in vier kleuren: Mud Tint, Ocean Blue, Retro Red en Original White.

Inhoud: 10 gram

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De volledig natuurlijke Suntribe Gezicht & Sport Zonnebrandcréme mini van zink die blijft zitten in zowel grote golven als zweterige activiteiten op het land. Bevat geen twijfelachtige ingrediënten (chemicaliën die koraalriffen kunnen schaden) En prikt niet als het in je ogen komt. Dit is de originele zinken zonnebrandcrème waar je naar op zoek was.

Inhoud: 10 gram
SPF: 30
Materiaal: Blik gemaakt van 56% gerecycled blik, volledig recyclebaar. 100% papieren etiketten, Plasticvrij.
Houdbaarheid: Tot 3 jaar. Na openen binnen 1 jaar opgebruiken.

Suntribe Gezicht & Sport Zonnebrandcréme mini

Deze rifveilige sportzonnebrandcrème is gemaakt van non-nano zinkoxide en creëert een zichtbare beschermingslaag vanaf het eerste moment van aanbrengen. Ongeëvenaarde waterbestendigheid en hoogwaardige functionaliteit, geliefd bij professionele atleten en alledaagse avonturiers over de hele wereld. Verpakt in een plasticvrije en lekvrije blikje die net zoveel van reizen houdt als jij. Het is het gemakkelijkst aan te brengen bij temperaturen boven de 20 graden (als het vriest, verwarm het dan voor gebruik in een zak of in je hand).

Waarom SPF 30 de nieuwe SPF 50 is

SPF 30 blokkeert 97% van alle UVB-stralen, terwijl SPF 50 98% blokkeert. Het verschil is slechts één procent. Gek, hè? Om een SPF 50 rating te bereiken, voegen producenten een heleboel potentieel gevaarlijke chemicaliën toe. Suntribe vindt dat niet de moeite waard, dus het blijft bij nanovrije zinkoxide als een veilig en effectief alternatief!

Hoe te gebruiken

Breng met je vingers een zichtbare laag aan op je gezicht, breng een dikkere laag aan op de delen die je meer wilt beschermen, zoals neus, oren, lippen en nek. Het gaat vele uren mee zonder opnieuw aan te brengen, bijvoorbeeld wanneer u gaat surfen of skiën. Wanneer de crème niet meer duidelijk zichtbaar is op je huid, is dat een indicatie om meer aan te brengen. Makkelijk aan te brengen bij kamertemperatuur (20 graden of hoger). 

Ingrediënten

Cocos Nucifera (Kokos) Olie°, Cera Alba (Bijenwas)°, Non-Nano Zinkoxide. Natuurlijke kleurstoffen: cacaozaadpoeder° (moddertint), ijzeroxide (retrorood), ultramarijn (oceaanblauw). °Biologisch

 

Suntribe

Suntribe is meer dan drie jaar geleden opgericht door Karl, Hampus en Julia – drie vrienden die net zoveel van de natuur houden als dat ze zichzelf graag tot het uiterste drijven tijdens surfen, klimmen of hardlopen.
De missie: bij dragen aan verandering. Suntribe creëert zorgeloze natuurlijke zonnefilters die 100% vrij zijn van synthetische chemicaliën en onnodige ingrediënten zoals parfums en conserveermiddelen. Zij bewijzen dat hoge functionaliteit en veiligheid samen kunnen gaan.
De filosofie: allen ingrediënten gebruiken waarvan bewezen is dat ze veilig zijn – voor zowel mens als milieu – met behoud van de functionaliteit. Daarom gebruiken ze alleen biologische oliën, wassen, boters en natuurlijke mineralen om de cosmetica te formuleren. Alle producten zijn grondig getest. “Als we een zonnescherm voor surfers ontwikkelen, testen we het in de meest barre weersomstandigheden, op een groot aantal huidtypes en in de grootste golven totdat we 100% tevreden zijn met hoe het werkt.

Andere suggesties…