Suntribe Sport Zonnebrandstick

 14,99

De Suntribe Sport Zonnebrandstick – SPF 30 – is een zonnebrand voor het lichaam en gezicht speciaal voor tijdens het sporten. 100% natuurlijk, veilig voor jou en de natuur. Zeer effectief. Verkrijgbaar in vier kleuren: Mud Tint, Ocean Blue, Retro Red en Original White.

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

De Suntribe Sport Zonnebrandstick biedt effectieve zonbescherming tijdens het sporten. Blijft goed zitten, zowel in het water als tijdens het sporten en zweten. Suntribe zonnebrandcrème wordt gemaakt van nanovrije zinkoxide en is volledig vrij van (micro)plastic. Deze minerale zonnebrandcrème met SPF 30 biedt bescherming tegen UVA- en UVB-straling.

Inhoud: 30 gram
Materiaal: 100% karton/papier.
Houdbaarheid: Na openen binnen 1 jaar opgebruiken.

 

Suntribe Sport Zonnebrandstick

Deze zonnebrandstick van natuurlijk zink is ideaal om op je gezicht aan te brengen, vooral neus, oren en lippen. Gebruik één vinger en druk de stick voorzichtig van onderaf omhoog. Gebruik het deksel om de stick terug te schuiven bij het sluiten van de verpakking. Breng een dikke zichtbare laag aan. Het gaat vele uren mee zonder opnieuw aan te brengen, bijvoorbeeld wanneer u gaat surfen of skiën. Wanneer de crème niet meer duidelijk zichtbaar is op je huid is dat een indicatie om meer aan te brengen. Eenvoudig aan te brengen bij alle temperaturen zonder de stick te hoeven opwarmen. Let op: Wees voorzichtig bij zeer hoge temperaturen, omdat de stick zacht kan worden.

Waarom SPF 30 de nieuwe SPF 50 is

SPF 30 blokkeert 97% van alle UVB-stralen, terwijl SPF 50 98% blokkeert. Het verschil is slechts één procent. Gek, hè? Om een SPF 50 rating te bereiken, voegen producenten een heleboel potentieel gevaarlijke chemicaliën toe. Suntribe vindt dat niet de moeite waard, dus het blijft bij nanovrije zinkoxide als een veilig en effectief alternatief!

Ingrediënten

Cocos Nucifera (Kokos) Olie°, Cera Alba (Bijenwas)°, Non-Nano Zinkoxide. Natuurlijke kleurstoffen: Theobroma Cacao Seed Powder° (Mud Tint), Iron Oxide (Retro Red), Ultramarijn (Ocean Blue). °Biologisch

Suntribe

Suntribe is meer dan drie jaar geleden opgericht door Karl, Hampus en Julia – drie vrienden die net zoveel van de natuur houden als dat ze zichzelf graag tot het uiterste drijven tijdens surfen, klimmen of hardlopen.
De missie: bij dragen aan verandering. Suntribe creëert zorgeloze natuurlijke zonnefilters die 100% vrij zijn van synthetische chemicaliën en onnodige ingrediënten zoals parfums en conserveermiddelen. Zij bewijzen dat hoge functionaliteit en veiligheid samen kunnen gaan.
De filosofie: allen ingrediënten gebruiken waarvan bewezen is dat ze veilig zijn – voor zowel mens als milieu – met behoud van de functionaliteit. Daarom gebruiken ze alleen biologische oliën, wassen, boters en natuurlijke mineralen om de cosmetica te formuleren. Alle producten zijn grondig getest. “Als we een zonnescherm voor surfers ontwikkelen, testen we het in de meest barre weersomstandigheden, op een groot aantal huidtypes en in de grootste golven totdat we 100% tevreden zijn met hoe het werkt.”

Andere suggesties…