Tabitha Eve Herbruikbare Keukenspons

 7,50

De Tabitha Eve Herbruikbare Keukenspons is het 100% plasticvrije alternatief voor wegwerpsponzen, gemaakt van biologisch katoen en een plantaardige kern die uitzet in water. De spons is volledig composteerbaar. De keukenspons is verkrijgbaar in twee soorten.

Categorieën: , , Tag:

Beschrijving

De Tabitha Eve herbruikbare keukenspons is een milieuvriendelijk, herbruikbaar en 100% plasticvrij alternatief voor wegwerpsponsjes. Ze maken afwassen draaglijker zonder bij te dragen aan de plasticvervuiling van de wereld. De buitenkant is gemaakt van biologisch katoen en de kern van gecomprimeerde, plantaardige cellulose die uitzet in water.

Specificaties van het Tabitha Eve Herbruikbare Keukenspons

  • 100% plastic vrij
  • Composteerbaar
  • Samengeperst voor een lagere ecologische voetafdruk
  • Machine wasbaar
  • Herbruikbaar
  • Sneldrogend
  • 100% plantaardig
  • Ethisch gemaakt in het Verenigd Koninkrijk
  • Elke spons is ongeveer 15cm x 10,5cm
  • Bekijk onze overige duurzame sponzen

Onderhoud

Om de Tabitha Eve Herbruikbare badspons schoon te maken kun je hem even laten weken in water en laten uitzetten voor elk gebruik. Hij droogt snel en gaat langer mee als je hem na gebruik uitspoelt, uitwringt en laat drogen. Als je denkt dat hij toe is aan een wasbeurt, gooi je hem gewoon in de wasmachine samen met je gewone wasgoed.

Stel nou dat je spons het einde van zijn leven bereikt heeft: waarom gebruik je hem dan niet om je auto schoon te maken? Of voor die vieze klusjes buiten waar je geen schoonmaakdoeken voor wilt gebruiken? Als hij echt niet meer gebruikt kan worden, kan hij gecomposteerd worden. Wij raden aan om de spons (voorzichtig) in kleinere stukjes te hakken/knippen en door je compost te mengen!

Tabitha Eve

Tabitha Eve is opgericht door Deb en alle producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Haar missie: alle wegwerpproducten en afval thuis vervangen door duurzame producten. Tabitha Eve is volledig milieuvriendelijk, plastic vrij, veganistisch, plantaardig en er staat een vrouw aan het hoofd van het bedrijf!
Tijdens het productieproces wordt rekening gehouden dat er zo min mogelijk afval achter blijft. Het afval dat herbruikt kan worden, wordt aangeboden aan locatie scholen en liefdadigheidsinstellingen. Ook worden “imperfecte” producten – producten die bijvoorbeeld enigszins verkeerd genaaid zijn of een beetje slordig zijn – met een flinke korting aangeboden aan de klanten. Dit allemaal om afval tegen te gaan.

Andere suggesties…