Tabitha Eve Plasticvrije Haarelastiekjes

 11,00

Kies nu voor de handgemaakte Tabitha Eve Plasticvrije Haarelastiekjes, gemaakt van biologisch katoen en natuurlijke rubber. Verkrijgbaar in twee kleuren.

 

 

Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Haarelastiekjes raken vaak verloren, ze breken en ze schieten weg. Dit soort elastiekjes zwerven dus overal, behalve in je haar! Hierdoor is het belangrijk om plasticvrije haarelastiekjes te gebruiken, zodat het geen ramp is als ze in het milieu belanden. De Tabitha Eve plasticvrije haarelastiekjes zijn gemaakt van biologisch katoen en natuurlijke rubber, waardoor het geen ramp is als ze in het milieu belanden.

Inhoud: 8 haarelastiekjes

Tabitha Eve plasticvrije haarelastiekjes

  • Gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen en natuurlijke rubber
  • Biologisch afbreekbaar
  • Kleuren: crème en zwart
  • Handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk
  • 100% composteerbaar en biologisch afbreekbaar

Tabitha Eve

Tabitha Eve is opgericht door Deb en alle producten worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Haar missie: alle wegwerpproducten en afval thuis vervangen door duurzame producten. Tabitha Eve is volledig milieuvriendelijk, plastic vrij, veganistisch, plantaardig en er staat een vrouw aan het hoofd van het bedrijf!
Tijdens het productieproces wordt rekening gehouden dat er zo min mogelijk afval achter blijft. Het afval dat herbruikt kan worden, wordt aangeboden aan locatie scholen en liefdadigheidsinstellingen. Ook worden “imperfecte” producten – producten die bijvoorbeeld enigszins verkeerd genaaid zijn of een beetje slordig zijn – met een flinke korting aangeboden aan de klanten. Dit allemaal om afval tegen te gaan.