The LEKKER Company Deodorant Lavendel

 7,49

The LEKKER company Deodorant Lavendel is een smeerbare deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheabutter. De deostick is 100% plantaardig én natuurlijk niet op dieren getest. De verpakking is geheel plasticvrij en de deodorant geheel veganistisch.

Beschrijving

The LEKKER Company Deodorant Lavendel voorkomt geurtjes zonder je poriën te verstoppen. Het is een smeerbare deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. De deodorant is 100% plantaardig en natuurlijk niet op dieren getest.

Inhoud 
30 ml. Hier doe je zo’n twee tot drie maanden mee.

The LEKKER Deodorant

  • 100% natuurlijk en plantaardig
  • Bloemige geur van lavendel
  • Laat geen vlekken achter in je kleding
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • plasticvrij verpakt
  • Voldoende voor ca. 120 frisse oksels
  • Gegeurd met biologische, etherische olie.

Gebruik

Smeer the LEKKER company deodorant lavendel 1 x per dag ter grootte van een erwtje per oksel. Werkt het best wanneer je het aanbrengt op schone oksels en geen synthetische kleding draagt. Bewaren op kamertemperatuur.

Ingrediënten

Zuiveringszout, Maiszetmeel, Biologische Shea boter, Biologische Kokosolie, Koolzaadwas, Lavendelolie, Vitamine E & Zonnebloemolie.

The LEKKER company

Deodorant is misschien wel het meest gebruikte cosmetica product dat er bestaat, want uitzondering daar gelaten gebruik je het elke dag. Dan mag je kritisch zijn. Wat stop jij elke dag onder je oksel? Bij the LEKKER company zijn we open over de ingrediënten. Hopelijk wordt dat de norm!
Het ideaal? Écht natuurlijke cosmetica de norm maken. Iedereen zou moeten weten wat ze op hun lichaam smeren. Daarom maken wij bij the LEKKER company deodorant met alleen natuurlijke, biologische ingrediënten, die je in duidelijke taal kunt lezen. Verder zijn al onze producten vegan en compleet plasticvrij!

De plastic vrije keuze
The LEKKERE deodorant bevat geen water en is super geconcentreerd. Het potje is gemaakt van karton en dus volledig recyclebaar.

Dieren smeer je niet in je oksel
The lekker company houdt van dieren en vindt dat ze niet in de badkamer thuishoren. Daarom gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten en testen ze ook niet op hen. Dit maakt de producten 100% vegan, zoals je zou verwachten van een
natuurlijke deodorant.

De natuurlijke deo die werkt als een tierelier!
Puur plantaardige, huidvriendelijke crème-deodorant met verzorgende sheaboter en essentiële olien. Het zuiveringszout in de LEKKERE deodorant is waarom jij voortaan zo lekker ruikt. Zuiveringszout en kokosolie hebben een antibacteriële werking en gaan nare geurtjes tegen zonder je oksels te verstoppen.

Andere suggesties…