The LEKKER company Deodorant Pepermunt & Rozemarijn

 7,49

The LEKKER Company Deodorant Pepermunt & Rozemarijn is een smeerbare deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheabutter. De deostick is 100% plantaardig én natuurlijk niet op dieren getest. Daarnaast bevat deze deodorant geen plastic en is hij 100% duurzaam.

Beschrijving

The LEKKER company Deodorant Pepermunt & Rozemarijn voorkomt geurtjes zonder je poriën te verstoppen. Het is een smeerbare deodorant op basis van zuiveringszout, kokosolie en sheaboter. De deo is 100% plantaardig en natuurlijk niet op dieren getest. Toch liever een andere deodorant? Bekijk hier de andere duurzame deodorant opties.

Inhoud
30 ml. Hier doe je zo’n twee tot drie maanden mee.

The LEKKER Deodorant

  • 100% natuurlijk en plantaardig
  • Fris en kruidige geur
  • Laat geen vlekken achter in je kleding
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • plasticvrij verpakt
  • Gegeurd met biologische, etherische olie.

Gebruik

Smeer 1 x per dag the LEKKER Company Deodorant Pepermunt & Rozemarijn ter grootte van een erwtje per oksel. Werkt het best wanneer je het aanbrengt op schone oksels en geen synthetische kleding draagt. Bewaren op kamertemperatuur.

Ingrediënten

Zuiveringszout, Maiszetmeel, Biologische Shea boter, Biologische Kokosolie, Koolzaadwas, Pepermuntolie, Rozemarijnolie, Vitamine E & Zonnebloemolie.

The LEKKER company

Deodorant is misschien wel het meest gebruikte cosmetica product dat er bestaat, want uitzondering daar gelaten gebruik je het elke dag. Dan mag je kritisch zijn. Wat stop jij elke dag onder je oksel? Bij the LEKKER company zijn we open over de ingrediënten. Hopelijk wordt dat de norm!
Het ideaal? Écht natuurlijke cosmetica de norm maken. Iedereen zou moeten weten wat ze op hun lichaam smeren. Daarom maken wij bij the LEKKER company deodorant met alleen natuurlijke, biologische ingrediënten, die je in duidelijke taal kunt lezen. Verder zijn al onze producten vegan en compleet plasticvrij!

De plastic vrije keuze
The LEKKERE deodorant bevat geen water en is super geconcentreerd. Het potje is gemaakt van karton en dus volledig recyclebaar.

Dieren smeer je niet in je oksel
The lekker company houdt van dieren en vindt dat ze niet in de badkamer thuishoren. Daarom gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten en testen ze ook niet op hen. Dit maakt de producten 100% vegan, zoals je zou verwachten van een
natuurlijke deodorant.

De natuurlijke deo die werkt als een tierelier!
Puur plantaardige, huidvriendelijke crème-deodorant met verzorgende sheaboter en essentiële olien. Het zuiveringszout in de LEKKERE deodorant is waarom jij voortaan zo lekker ruikt. Zuiveringszout en kokosolie hebben een antibacteriële werking en gaan nare geurtjes tegen zonder je oksels te verstoppen.

Andere suggesties…