The LEKKER Company Zonnebrand Eucalyptus

 18,95

The LEKKER Company Zonnebrand Eucalyptus beschermt tegen UVA en UVB straling met SPF30 en is geschikt voor je gezicht en lichaam. De zonnebrand is op basis van natuurlijke ingrediënten die je huid hydrateren en voeden.

Beschrijving

The LEKKER Company Zonnebrand Eucalyptus is een oceaanvriendelijke zonnebrand, met minerale UV-filters. De zonnebrand bevat natuurlijke UV-filters zoals zinkoxide en titaniumdioxide die veilig zijn voor zowel de oceaan als koraalriffen, als je huid optimaal beschermen tegen UVA & UVB straling. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele zonnebrand met chemische UV-filters zoals oxybenzone. De zonnebrand is gemaakt van natuurlijke ingrediënten die je huid hydrateren en voeden. De crème smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter.
Verder is deze zonnebrand 100% natuurlijk, vegan en plasticvrij. De ultra geconcentreerde samenstelling bevat geen water, en is dus een ideaal maatje om mee te nemen op vakantie.

Inhoud
70 ml.

The LEKKER Zonnebrand

  • Laat geen witte waas achter
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Minerale UV-filters
  • Oceaan vriendelijk
  • Frisse geur van eucalyptus

Gebruik

Voeg deze zonnebrandcreme toe aan je dagelijkse huidverzorging. Breng bij blootstelling aan de zon The LEKKER Company Zonnebrand Eucalyptus elke 2-3 uur opnieuw aan op je huid.

Ingrediënten

Raapzaadolie*, kokosolie, minerale UV-filter, plantaardige stabilisator, maiszetmeel, myrica bessenwas, houtvezels, kokosolie, was van zonnebloempitjes, plantaardige stabilisator, minerale UV-filter, plantaardig verdikkingsmiddel, etherische olie van eucalyptus, aluin aarde, keten van suikers, kokosvetzuur, vitamine E, vitamine C, zonnebloemolie*.

* Biologisch

The LEKKER company

Vegan ondernemer Dewi begon in 2014 vanaf haar keukentafel in Utrecht met niets dan wat ingrediënten uit haar eigen keuken en een paar beslagkommen. Het ideaal? Écht natuurlijke cosmetica de norm maken. Iedereen zou moeten weten wat ze op hun lichaam smeren. Daarom maken wij bij the LEKKER company deodorant en zonnebrand met alleen natuurlijke, biologische ingrediënten, die je in duidelijke taal kunt lezen. Verder zijn al onze producten vegan en compleet plasticvrij! Wij geloven sterk in het maken van producten die huidvriendelijk zijn en een lage impact hebben op het milieu. Ons gehele productassortiment is ontworpen en ontwikkeld met een duurzame mindset. De verpakking, inclusief de pot zelf, is plasticvrij, gemaakt van pulp en gekleurd met plantaardige kleurstoffen.

De plastic vrije keuze
Het potje is gemaakt van karton en dus volledig recyclebaar.

Dieren smeer je niet op je lichaam
The lekker company houdt van dieren en vindt dat ze niet in de badkamer thuishoren. Daarom gebruiken ze geen dierlijke ingrediënten en testen ze ook niet op hen. Dit maakt de producten 100% vegan, zoals je zou verwachten van een
natuurlijke zonnebrand.

Andere suggesties…