We Love The Planet Zonnebrand Stick

 16,50 18,50

De We Love The Planet Zonnebrand Stick is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand. De zonnebrand stick bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en bevat geen synthetische toevoegingen of chemische Uv-filters zoals oxybenzone. Het bevat natuurlijke Uv-filters (zinkoxide en titaniumdioxide) die je huid beschermen tegen invloeden van de zon op een veilige manier!Verkrijgbaar in SPF20 en SPF30.

Beschrijving

De We Love the Planet Zonnebrand Stick is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele zonnebrand. De zonnebrand is vegan, hypoallergeen en waterresistent, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, zonder oxybenzone. De natuurlijke stick heeft als basis een combinatie van onder andere koolzaadolie, kokosolie en maiszetmeelpoeder die de We Love The Planet Zonnebrand Stick goed smeerbaar maken en je huid fluweel zacht. De natuurlijke UV-filters (zinkoxide en titaniumdioxide) beschermen je huid tegen invloeden van de zon. Daarnaast zit de natuurlijke zonnebrand stick ook nog is in een papieren stick die na het gebruik bij het oud papier kan.

Inhoud: 50 gram

We Love the Planet Zonnebrand Stick

Doordat er gebruik wordt gemaakt van natuur eigen zonnefilters, voldoet het product aan diverse wetgeving voor het behoud van koraalriffen. Daarnaast is de verpakking geheel plasticvrij. Dus beter voor jouw lichaam én beter voor de planeet! De plantaardige ingrediënten in de zonnebrand sticks werken daarnaast verzachtend en hydraterend. De combinatie van koolzaadolie, kokosolie en maïszetmeelpoeder maken de zonnebrand stick goed smeerbaar en je huid fluweel zacht.

De SPF30 zorgt ervoor dat je huid voor 97% beschermd is tegen de zon.

De SPF20 zorgt ervoor dat je huid voor 95% beschermd is tegen de zon.

Gebruiksadvies

Gebruik voor het zonnen. Breng royaal aan en smeer het product goed uit. De zonnebrand is water resistent, maar afdrogen na het zwemmen of zweten kan de beschermingsfactor verminderen. Zeker in dit geval regelmatig opnieuw aanbrengen. De zonnebrand biedt direct bescherming.

Ingrediënten

Brassica Campestris Seed (Rapeseed) Oil*, Coco- Caprylate/Caprate (Coconut Oil), Caprylic/Capric Triglyceride, Tribenin, Zinc Oxide, Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Zea Mays (Corn) Starch, Cellulose, Polyhydroxystearic Acid, Titanium Dioxide, Parfum, Aluminum Stearate, Alumina, Isostearic Acid, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*

*Organic / Biologisch

We Love The Planet

De missie van We Love The Planet zit in de naam; zij houden als geen ander van onze aarde. Ze geeft ons zoveel en dat willen wij dan ook koste wat het kost beschermen. Daarom maken zij producten die goed zijn voor jou én je omgeving. Bij We Love The Planet zijn ze continu bezig om te kijken of het anders, beter en duurzamer kan. Zij willen graag weten waar de producten vandaan komen en dat wat je opsmeert ook echt het beste is voor jouw huid met een minimale impact op het milieu.