Over ons

De groene gruTTer

Ik heb genoeg van de grote hoeveelheid afval die elke week weggegooid wordt. Wist je dat Nederlanders jaarlijks 26 miljard plastic verbruiken én dat 40% van al het plastic wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal? 

Dit kan anders! 

Bij de groene gruTTer krijg je producten zonder plastic verpakking. Verder zijn er veel herbruikbare of wasbare producten die wegwerpartikelen kunnen vervangen.

We recyclen al best veel, maar geen afval is natuurlijk nog beter. Wil jij net als mij streven naar een duurzaam leven waarin zo min mogelijk afval wordt geproduceerd door het vermijden van afval, het hergebruik van producten en door recycling voor een beter milieu en de menselijke gezondheid? 

Samen minder afval!

 

 

Ons doel

Ons doel is om mensen bewuste keuzes te laten maken, te inspireren en te motiveren om Zero-Waste de voorkeur te geven. Dit gebeurt niet van de ene op de andere dag, het is een proces. Wij zijn zelf verantwoordelijk voor onze omgeving en ons milieu. Veranderingen beginnen bij onszelf !

Feiten en cijfers

Heb jij ook genoeg van de grote hoeveelheid afval die elke week weggegooid wordt? Wist je dat Nederlanders jaarlijks 26 miljard plastic verbruiken én dat 40% van al het plastic wordt gebruikt als verpakkingsmateriaal ?! Dit kan anders! Wij samen gebruiken heel veel wegwerpartikelen, hier zijn best veel herbruikbare oplossingen voor.

0
Miljard plastic per jaar
0
kilo verpakkingsafval per persoon per jaar
0
Miljard plastic per jaar
0
Miljard plastic per jaar